• Foto-voorgevel-winkel2.jpg

Verwarming & Sanitair

Cv-installatie

Service & Onderhoud

 

Uw installatie, altijd juist in gebruik! Omdat elk huis anders is en geen situatie hetzelfde, biedt InstalCenter de keuze uit verschillende varianten van het ‘Juist in gebruik’ service & onderhoud abonnement; zeker, zeker plus en zeker all-in. Voor een vast laag bedrag per maand bent u bij een storing altijd verzekerd van snelle en deskundige hulp van uw lokale InstalCenter specialist.

Zeker basis: alles goed geregeld - € 93,-/jaar

Als u kiest voor Zeker basis betaalt u bij VBK een vast bedrag per jaar. Zeker basis voorziet in regelmatig en deskundig onderhoud, verzorgd door uw lokale InstalCenter installateur. Als u een storing heeft aan een installatie kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep op ons doen. Wij zijn dezelfde dag ter plaatse om het probleem op te lossen. U betaalt hiervoor geen voorrijkosten. Kosten voor arbeid en materiaal worden apart in rekening gebracht. Lees meer.

Zeker plus: geen arbeidskosten - € 123,-/jaar

Wilt u meer zekerheid, dan kunt u kiezen voor Zeker plus. Voor een vast bedrag per jaar heeft u met Zeker plus alle zekerheden en comfort van Zeker basis én de garantie dat u geen arbeidskosten hoeft te betalen. Uitsluitend de materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Lees meer.

Zeker all-in: optimale zekerheid en comfort - € 155,-/jaar

Wilt u in alle gevallen op zeker spelen voor een vast bedrag per jaar, dan kiest u voor Zeker all-in. Met Zeker all-in dekt u alle risico's af en worden er achteraf geen kosten voor arbeid en toestel gebonden materiaal* apart in rekening gebracht. Maximale zekerheid en maximaal comfort dus! * Toestelonderdelen binnen de mantel van het toestel met een maximum van 250,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak. Lees meer.

Voorwaarden Service & onderhoud abonnement

Bekijk hier de algemene voorwaarden omtrent de InstalCenter onderhoudscontracten.

De bovengenoemde abonnementen zijn af te sluiten voor toestellen: 
- Met een max. capaciteit van 42 KW 
- Van een gerenommeerd merk 
- Geplaatst door een erkend installateur 
- Niet ouder dan 15 jaar (Zeker basis en Zeker plus) 
- Niet ouder dan 8 jaar (Zeker all-in)

 

 

Contact

Zuiderhoofdstraat 135, Krommenie

T. 075-6288501

maandag  gesloten
di t/m vrij  09:00 t/m 17:00
zaterdag   09:00 t/m 16:30

Service & Onderhoud

1509104648

Like ons op facebook!

 

webdesign door ipsis